Volgend optreden:

 

Kerstoptreden Liberein

Lees meer >>

Voor leden

 

Log in >>

Foto's

druppel05

 

      Klik op de fotostapel


Concert samen met Berkeldörfer Orchest

12-11-2023   15:00 - 17:00 uur
Vreden, Duitsland

 

Beste liefhebbers van muziek,

 

Wij nodigen jullie van harte uit voor ons jaarlijkse concert op 12 november 2023! Op deze middag zullen de Musikkapelle Berkeldörfer uit Ellewick en Next Generation samen optreden met het Popkoor Liberation en de band Redlines om jullie een onvergetelijke middag vol muziek en entertainment te bezorgen.

 

Het concert zal plaatsvinden in het Gymnasium Georgianum, Zwillbrocker Str. 3, 48691 Vreden, Duitsland, en begint om 15:00 uur. We zijn trots om jullie een gevarieerd programma te presenteren, van klassieke blaasmuziek voor de pauze tot een meeslepende show "Legends of POP" met pop- en rockhits en indrukwekkende koormelodieën na de pauze. Er zal voor elk wat wils zijn!

 

Laat je betoveren door de klanken van de Musikkapelle Berkeldörfer, de harmonieuze stemmen van het Popkoor Liberation en het meeslepende geluid van de band Redlines. Als dit allemaal samenkomt... wordt het een middag vol emotie, energie en onvergetelijke momenten.

 

Reserveer nu je tickets en wees erbij wanneer we samen het podium laten trillen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op 12 november 2023 in het Gymnasium Georgianum. Laten we samen de magie van muziek ervaren!

 

Voor verdere informatie en ticketreserveringen staan we graag tot jullie beschikking.

We kijken uit naar jullie bezoek!

 

Met muzikale groeten,

Musikkapelle Berkeldörfer

 

 

>> Bestel hier je tickets

 

 

 

 

 


Kerstoptreden Liberein

12-12-2023  
Boulevard 1945 505, Enschede

 

Voor de bewoners van verzorgingshuis de Eschpoort en hun families verzorgt Popkoor Liberation dit jaar een sfeervolle muzikale kerstavond met bekende en minder bekende kerstliederen en afsluitende zamensang.