Nieuws


En de reis gaat naar...

Lees meer >>

Volgend optreden:

 

van Heekpark

Lees meer >>

Voor leden

 

Log in >>

Foto's

druppel05

 

      Klik op de fotostapel


Korenreis weekeind Scheveningen

09-06-2018  
Scheveningen

Met trots kunnen we zeggen dat we zijn uitgenodigd voor een groot muziekevenement in Scheveningen omdat de stad dit jaar tweehonderd jaar bestaat! Er zijn de hele maand juni evenementen georganiseerd en wij doen daar op zaterdag 9 juni aan mee! Optredens vinden plaats op  en rondom de pier.

We maken er weer een gezellig weekeinde van.

https://scheveningenmuziek.nl/


van Heekpark

08-07-2018   12:45 - 13:15 uur

Het G.J. van Heekpark is 100 jaar oud. De aftrap van het feestjaar wordt groots gevierd, Nederlands oudste marathon komt namelijk door het grootste park van Enschede. Het is een cadeautje van de jubilerende Enschede Marathon aan het jarige park. Begin september wordt het jubileum officieel gevierd en Popkoor Liberation is ingeloot om er een musicale bijdrage aan te leveren. We voelen ons vereerd!


Lonneker Open Podium

02-09-2018   15:00 uur
Lonneker

Op zondag 2 september is er een optreden in de Muziekkoepel op het Dorpsplein in Lonneker. Het Lonneker Open Podium organiseert in de zomermaanden muzikale voorstellingen in deze prachtige buitenplek gelegen aan een heel gezellig pleintje.
Popkoor Liberation had al eerder de eer om hier te mogen optreden en ook nu zullen de leden van het koor hun uiterste best doen om een leuk optreden neer te zetten, waarbij de gezelligheid en het plezier in zingen voorop staat. We verheugen ons er nu al op en hopen op een groot en enthousiast publiek.


Korendag Prismare Enschede

22-09-2018  
Prismare, Roomweg 167d

Een optreden bij de Korendag van ons thuishonk kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Nadere info en tijden volgt tzt.