Volgend optreden:

 

Optreden tijdens de WAK-week

Lees meer >>

Voor leden

 

Log in >>

Foto's

druppel05

 

      Klik op de fotostapel


Optreden tijdens de WAK-week

04-06-2019  
Muziekcentrum, Wilmersbergzaal

 

WAK staat voor Week van de Amateurkunst. In 2019 zal de WAK voor de 9e keer plaatsvinden en Poploor Liberation heeft in het verleden al eerder aan dit evenement deelgenomen. De WAK is een evenement voor iedereen in de gemeente Enschede die in zijn vrije tijd actief met kunst (muziek, dans, theater, zang, tekenen, schilderen, fotografie, film, etc.) bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten! Het koor gaat afwisselend optreden met Vrouwenkoor Typisch en Shantykoor Wrakhout.

 

www.wakenschede.nl

 

 

 


Optreden in woonzorgcentrum van Livio

18-06-2019  
Verzorgingshuis Broekheurnerstede

 

Regelmatig verzorgt Popkoor Liberaion concerten in Woon-en zorgcentra om de bewoners even een gezellige avond te laten beleven. 

Dit optreden is helaas alleen voor de verzorgers, bewoners en hun familie.

 

 

 


Korenfestival 'Buiten Gewoon Zingen'

23-06-2019  
Culemborg

 

Ingebed in de polders van het rivierenland en de uiterwaarden van de Lek ligt de culturele ontmoetingsplek 'Werk aan het Spoel'. Het Forthuis, het Amfitheater, de Genieloods, de Kogelvanger en de Bomvrije gebouwen herinneren aan de plek die het ‘Fort’ inneemt in de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit unieke stelsel van verdedigingslinies en verdedigingswerken staat op de nominatie voor de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Naast een wandel- en fietsknooppunt is Werk aan het Spoel ook een fantastische locatie voor leuke activiteiten en evenementen en daar is het Korenfestival 'Buiten Gewoon Zingen' er een van.

 

'Buiten Gewoon Zingen' heeft als doel: zingen op een bijzondere buitenlocatie en zingen, luisteren, leren en genieten van andere koren. Popkoor Liberation doet hier voor het eerst aan mee en is van plan er een mooie dag van te maken.

 

Voor meer informatie ga naar de website