Volgend optreden:

 

Korenreis weekeind Scheveningen

Lees meer >>

Voor leden

 

Log in >>

Foto's

druppel05

 

      Klik op de fotostapel

Home  >  Koor  >  Begeleiding/Band

Astrid Aalders, piano

Astrid begon op 7-jarige leeftijd pianolessen te volgen op de muziekschool in Emmen. Daarna volgden dwarsfluitlessen, spelen in het muziekschoolorkest en begeleiding van een kinderkoor. Na de middelbare school werd verhuisd naar Enschede, waar ze aan het Twents Conservatorium piano ging studeren bij Pierre Ruhlmann. In 1988 is Astrid afgestudeerd als pianodocent. Tijdens deze opleiding heeft ze ook een aantal jaren gitaar gestudeerd.

 

Astrid heeft haar eigen lespraktijk en is werkzaam bij Kaliber Kunstenschool wat eerder Muziekschool Twente heette. Daar verzorgt ze o.a. de begeleiding van examenkandidaten en werkt ze mee aan diverse projecten binnen en buiten de muziekschool. Tevens is zij docent Muziek en Beweging op basisscholen in Twente.

Sinds een aantal jaren is Astrid de vaste begeleider van Popkoor Liberation. Ze begeleidt ook de koren Toontje Hoger, Op Toon, en Speechless allen uit Enschede.

 

 

Sonja Gerritsen, basgitaar

Sonja maakt sinds 2011 deel uit van het Liberation combo. Muziek is haar grootste hobby. Naast basgitaar speelt ze ook contrabas. In het verleden heeft Sonja in diverse (big)bands gespeeld en een aantal koren begeleid, waaronder een gospelkoor. 

Naast het Popkoor wordt Sonja ook gevraagd voor andere muziekprojecten. Zo deed ze mee aan de internationale Musical-tour van Amusé 't Masker en hun jubileumconcert in De Bond. 

 

 

 

druppel 4